Політика конфіденційності

Угода на обробку персональних даних

Погоджуючись з цією Угодою та залишаючи свої дані на Сайті https://smachnovdoma.com.ua (далі — Сайт), власником якого є ФОП Панасевич Сергій Миколайович, шляхом заповнення полів онлайн-заявки Користувач:

  • підтверджує, що зазначені ним персональні дані належать особисто йому;
  • визнає і підтверджує, що він уважно і в повному обсязі ознайомився з цією Угодою, умовами обробки його персональних даних, що вказуються ним в полях заявки на сайті;
  • визнає і підтверджує, що всі положення цієї Угоди та умови обробки його персональних даних йому зрозумілі;
  • дає згоду на обробку Сайтом наданих персональних даних для реєстрації заявки Користувача на Сайті;
  • висловлює згоду з умовами обробки персональних даних без будь-яких застережень і обмежень.
  • Користувач дає свою згоду на обробку його персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" і підтверджує, що, даючи таку згоду, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі.

Згода Користувача на обробку персональних даних є конкретною, проінформованою та свідомою.

 

Дана згода Користувача обробляється в наступних цілях: реєстрація замовлення користувачів на Сайті, здійснення маркетингових акцій, взаємодія з потенційними клієнтами, аналітичними звітами, а також привітань з днем народження та інших комунікацій між компанією і клієнтом, і застосовується щодо обробки наступних персональних даних:

  • прізвище ім'я по батькові;
  • адреса (місто, вулиця, будинок, квартира);
  • номери телефонів;
  • адресах електронної пошти (E-mail).

Використання файлів "Cookies"

При використанні Веб-сайтів/Мобільних додатків відбувається використання файлів “cookies”, які встановлюються на електронні пристрої Користувачів. Сайт використовує наступні категорії файлів “cookies”:

  • для надання Користувачам стабільного доступу до функціоналу Веб-сайтів/Мобільних додатків;
  • для покращення й полегшення використання Користувачами Веб-сайтів/Мобільних додатків;
  • для коректного відображення рекламних повідомлень в рамках Веб-сайтів/Мобільних додатків, веб-сайтів третіх осіб, соціальних мереж;
  • для надання доступу Користувачам до обміну інформацією з Веб-сайтів/Мобільних додатків через соціальні мережі;
  • для дослідження показників, пов’язаних із аудиторією Веб-сайтів/Мобільних додатків (аналіз трафіку, тенденцій користування).

На Сайті попередньо запитується згода Користувачів на використання файлів “cookies” перед початком користування Веб-сайтом/Мобільними додатками, надсилаючи відповідне електронне повідомлення (у форматі банеру).

 

Користувачі мають наступні опції щодо файлів “cookies”:

  • дозволяти автоматичне збереження та використання файлів “cookies”;
  • бути попередженими про використання файлів “cookies”;
  • обмежувати використання файлів “cookies”;
  • блокувати використання файлів “cookies” (можливі обмеження у використанні Веб-сайту у вигляді неможливості встановлення користувачами індивідуальних налаштувань).

Використання Веб-сайтів/Мобільних додатків передбачає використання функціональних можливостей інших ресурсів, в тому числі:

  • соціальних мереж (на Веб-сайтах/у Мобільних додатках доступна опція поширення користувачем контенту безпосередньо із Веб-сайту) (в залежності від функціоналу та внутрішніх налаштувань Веб-сайту/Мобільного додатку). Порядок використання файлів “cookies” регулюється відповідними політиками таких компаній;
  • Google Analytics для збирання загальної статистичної інформації про користування Веб-сайтом/Мобільними додатками (така інформація використовується Компанією винятково для покращення контенту та послуг із використання Веб-сайту/Мобільних додатків). Порядок функціонування Google Analytics регулюється відповідною політикою компанії Google;
  • Google AdWords для персоналізації реклами на ресурсах рекламного партнера Google (Google Search, YouTube, Gmail, GDN та інші) (інформація використовується Компанією винятково для покращення рекламного контенту та послуг із використання Веб-сайту/Мобільних додатків спільно з рекламним партнером Google). Порядок функціонування Google AdWords регулюється відповідною політикою компанії Google.

Звертаємо увагу, що блокування використання файлів “cookies” може призвести до некоректного функціонування Веб-сайтів/Мобільних додатків. Користувачі мають право блокувати використання файлів “cookies” повністю або частково (певні типи файлів “cookies”) шляхом внесення змін до налаштувань веб-браузерів пристроїв, які вони використовують для доступу до Веб-сайтів/Мобільних додатків.

 

Користувач, надає сервісу Смачно Вдома право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними:

  • збір і накопичення;
  • зберігання протягом встановлених нормативними документами термінів зберігання звітності, але не менше трьох років, з моменту дати припинення користування послуг Сайту Користувачем;
  • уточнення (оновлення, зміна);
  • використання в зазначених у цій угоді цілях;
  • знищення;
  • передача третім особам з дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу, а також на вимогу суду.

Користувач погоджується з тим, що його розмови з оператором можуть бути записані (аудіозапис) з метою поліпшення якості обслуговування і надані третім особам для їх обробки.

 

Безпека персональних даних забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних. Сайт забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.

 

Цільовою аудиторією, яка приймає рішення про надання Послуг, є повнолітні особи, однак можуть виникати випадки, коли особа, яка не досягла 18 років, прийме рішення ознайомитися з Послугами на нашому Сайті або придбати відповідні Послуги. У разі, якщо ми знаємо, що споживачем є особа, яка не досягла 18 років, ми не будемо використовувати Персональні дані споживача в маркетингових цілях, крім випадків, коли батьками (іншими законними представниками) неповнолітньої особи свідомо було надано згоду на обробку його/її Персональних даних.

 

Сайт не передає дані про користувачів третім особам, якщо це не пов'язано з поліпшенням якості роботи і надання послуг компанією.

 

Зазначена Угода діє на весь термін використання Сайту з моменту надання даних і може бути відкликана Користувачем шляхом подачі відповідної заяви в довільній формі адміністрації Сайту.

 

Відкликання згоди на обробку персональних даних, а також прохання про уточнення даних, їх повному або частковому видаленні можуть бути здійснені шляхом направлення Користувачем відповідного розпорядження в простій письмовій формі на адресу електронної пошти (E-mail).

 

Сайт має право вносити зміни до цієї Угоди. При внесенні змін до актуальної редакції вказується дата останнього оновлення. Нова редакція Угоди вступає в силу з моменту її розміщення, якщо інше не передбачено новою редакцією Угоди.

 

Чинна редакція завжди знаходиться на сторінці за адресою: https://smachnovdoma.com.ua/politika-konfidentsiynosti

 

Збір даних про Користувача з соціальних мереж

З метою оптимізації роботи сервісу та взаємодії з Користувачем Сайт має право збирати зазначені в цьому розділі дані про Користувача з соціальних мереж та месседжерів:

  • facebook
  • instagram
  • telegram
  • viber
  • інші системи розміщення персональних даних при наявності посилання на це на Сайті.

 

Дивіться також Договір оферти та Повернення товару та коштів

Зворотний дзвінок
Запит успішно відправлений!
Ім'я *
Телефон *
Передзамовлення
Передзамовлення успішно відправлен!
Ім'я *
Телефон *
Додати в кошик
Перейти в кошик
Замовлення в один клік
Цим підтверджую, що я ознайомлена(ий) і згодна(ен) з умовами оферти та політики конфіденційності.